Kender du udløbsdatoen på dine døre?

Mange danske hjem har døre, som er ældre end 25 år. Men faktisk er der mange gode grunde til at skifte dørene oftere. Her kommer tre gode råd til at vurdere, om tiden er inde til nye døre.

Er dine døre ældre end 25 år? Så er det måske på tide at overveje, om dørene i hjemmet skal skiftes ud. Udskiftning af dørene er sjældent det, der står øverst på listen, når der skal renoveres i hjemmet, men faktisk er der flere gode grunde til at pifte hjemmet op med nye døre. Her kommer tre scenarier, som kan hjælpe dig med at vurdere, om dine døre trænger til en udskiftning.

1. Dørene er blevet slidte

Som med alt andet kan dørene i hjemmet også blive slidte. Det er ikke altid, at det ses, at døren er slidt, men hængslerne eller håndtaget kan blive løse, døren kan binde, og der kan opstå problemer med låsen. I nogle tilfælde kan det betale sig at renovere døren, men ofte giver det mest mening at investere i en helt ny dør.

Dørens hængsler og håndtag kan blive løse med tiden.

2. Du skal renovere

En renovering er en god anledning til at udskifte dørene, da de gamle døre ikke nødvendigvis passer til en fornyet stil. Flere og flere får øjnene op for at integrere døren som en central del af indretningen, og derfor behøver dørene ikke længere blot at have en praktisk funktion, men kan også bidrage til et flot design.

Døren kan bidrage med et stilfuldt udtryk i hjemmet.

3. Dine nuværende døre er af ældre dato

Selvom dørene i hjemmet virker, som de skal, og umiddelbart ikke fejler noget, så er der alligevel gode grunde til at erstatte dem med nye. Det er nemlig sjældent, at de gamle døre besidder nogle af de funktioner, som er muligt at vælge til nyere døre. I dag skal der både tages stilling til dørens lydniveau, design og komfort, og det kan derfor godt betale sig at investere i nye døre med lige præcis de funktioner, som lever op til dine ønsker og behov.

Selvom dørene ikke virker slidte, kan det godt betale sig at investere i nye døre med flere funktioner.

Er du i tvivl, om det er tid til at skifte hoveddøren, så er det altid en god idé at tage fat i en professionel. SWEDOORs Dørmænd er særligt uddannede inden for SWEDOORs produkter og er således vant til at rådgive forbrugerne om, hvornår det kan betale sig at renovere døren, eller om det er tid til en udskiftning.


Hvis du går med overvejelser om at købe nye døre, kan du få inspiration til at vælge den rette dør lige her: https://www.swedoor.dk/tips-og-rad-da/købsguide

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

For de fleste danskere er det vigtigt at føle sig trygge i hjemmet. Desværre kan trygheden blive truet af indbrudstyve, men heldigvis kan en sikkerhedsklassificeret hoveddør være med til at øge sikkerheden i hjemmet.

Lad dine døre sætte et eksklusivt præg på indretningen

Er det på tide at få opgraderet dørene i dit hjem? Kig efter disse flotte og iøjnefaldende designs fra Swedoors eksklusive dørserie SUPERIOR collection, som ikke bare adskiller rum, men tilfører noget ekstra

Sådan vælger du den rigtige yderdør til dit sommerhus

Solen skinner, fuglene kvidrer, og sommervarmen nærmer sig med hastige skridt. Men inden du pakker bilen og sætter kurs mod sommerhuset, er det en god idé at have en plan for, hvordan du vil gå dit sommerhus i sømmene, så det kan holde mange år frem.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.