Mindsk risikoen for indbrud med en sikkerhedsdør

I de første tre kvartaler af 2022 steg antallet af indbrud i Danmark, hvis man sammenligner med samme periode sidste år. Derfor er der god grund til at øge sikkerheden i hjemmet med blandt andet en sikkerhedsklassificeret hoveddør, som kan holde ubudne gæste ude.

Efter en årrække, hvor antallet af indbrud i Danmark har været rekordlavt, er besøget af ubudne gæster nu steget. Ifølge de nyeste indbrudstal fra Danmarks Statistik er antallet af indbrud de første tre kvartaler af 2022 hele 4,73 procent højere end samme periode sidste år. Med denne udvikling på landsplan er der god grund til at passe ekstra på sit hjem de kommende måneder, da det historisk set er her, flest indbrud finder sted.

Beskyt hjemmets udsatte områder

Et godt sted at starte er at se på husets svage punkter, som indbrudstyven kan udnytte til at finde vej ind i boligen. Det gælder blandt andet ældre vinduer og døre, som kan være medvirkende til at øge risikoen for indbrud, da de kan være nemme for tyven at bryde igennem.

I den forbindelse er det værd at overveje, om hoveddøren trænger til at blive skiftet ud. Her kan en sikkerhedsklassificeret dør, som er udstyret med forstærket karm, dørblad samt indbrudssikrede hængsler og lås, være et godt valg. Det skyldes, at en sikkerklassificeret dør kan modstå et aktivt indbrud i minimum fem minutter, hvilket øger chancer for, at tyven giver op.
Læs også: Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

Stort udvalg af sikkerhedsdøre

Hvis du overvejer en sikkerhedsdør for at mindske risikoen for indbrud, er der gode muligheder for at skabe et sammenspil mellem døren og husets udtryk. En sikkerhedsdør er nemlig ikke blot en kold og robust ståldør, der er mange muligheder for at finde en dør, som passer til netop jeres bolig, da sikkerhedsdøre fås i en lang række forskellige designs.

SWEDOORs sikkerhedsdøre er fremstillet i træ, som udover at have et flot og stilrent design også har en høj isoleringsevne. Ønsker du samtidig, at dagslyset skal have fri adgang til din bolig, kan du også overveje en sikkerhedsdør med glas.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Din lokale Swedoor Dørmand står klar med kyndig vejledning, hvis du har svært ved at vælge den rigtige løsning til dit hjem. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe dig med at opnå præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.


Find din lokale dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Tre simple tips til at gøre hjemmet mere børnevenligt

Få her 3 tips til, hvordan du skaber et mere børnevenligt hjem.

Hvilken dørtype er du?

Har du tænkt over, hvordan dine dørvalg afspejler din personlighed? Et hurtigt kig ind i folks hjem kan ofte give et klart indtryk af boligens beboere.

Sådan skaber du lys og luft i hjemmet med glasdøre

Foråret er endelig på vej. På denne tid af året ønsker mange danskere at invitere lyset indenfor, og her er glasdøre et oplagt redskab til at skabe mere lys og luft i hjemmet.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.