Sådan reducerer du støjniveauet i hjemmet

Flere og flere danskere er dagligt generet af støj fra trafikkede veje, larmende naboer eller noget helt tredje. Men for meget larm i hverdagen kan både skabe irritationer og påvirke vores ve og vel, og derfor er det en god idé for boligejere at overveje, hvad man selv kan gøre for at lægge en dæmper på støjen.

De fleste boligejere ønsker fred og ro inden for hjemmets fire vægge, men alligevel oplever mange danskere en hverdag, som er præget af for meget støj. Desværre går de irriterende og forstyrrende lyde os ikke kun på nerverne, det kan have også have konsekvenser for vores velbefindende og generelle sundhed.

I den forbindelse er det værd at overveje, hvilke tiltag man selv kan gøre for at lægge en dæmper på støjen, og her er de gamle døre et godt sted at starte.

Støjreducerende indvendige døre

Dørene er et oplagt sted at starte for at reducere støjen i hjemmet, og i den forbindelse vil det ofte betale sig at vælge massive indvendige døre til de rum, hvor støjniveauet kan være højt. Det kan eksempelvis være en fordel at vælge massive indvendige døre i børne- og teenageværelser, badeværelse og stue.

Indvendige døre fra Swedoor's ADVANCE-LINE serie har en kerne, som giver en støjreducerende effekt. Kombinerer du disse døre med +Karm eller Flex+Karm, reducerer du støjgennemtrængningen yderligere, da karmene leveres med integreret tætningsliste, som øger den eksklusive fornemmelse og dæmper lyden.

Læs mere om Swedoors massive døre her.

Hold trafikstøjen ude med den rette hoveddør

Hvis du er generet af udefrakommende faktorer som naboer eller trafik, kan du også vælge en yderdør, som har en støjdæmpende effekt. For selv om det kan virke som en lille ændring, kan der være en markant forskel ved at vælge en hoveddør med en støjdæmpende effekt. Det skyldes, at der findes udvendige døre med en lydreduktion på op til 44 dB, hvilket betyder, at udefra kommende støj reduceres til et minimum, hvor højere lyde kun høres svagt.

Lad dig inspirere af Swedoors brede udvalg af hoveddøre her.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Hvis du skal på udkig efter støjreducerende døre til dit hjem, er det altid en god idé at rådføre sig med en professionel, der kan vejlede og hjælpe med beslutningen. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan således hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i huset.

Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan ved du, om tiden er inde til nye døre

Husets indgangsparti kan holde i mange år, men det kan alligevel være svært at vurdere, hvornår det er tid til at udskifte hoveddøren.

Sådan skaber du lys og luft i hjemmet med glasdøre

Foråret er endelig på vej. På denne tid af året ønsker mange danskere at invitere lyset indenfor, og her er glasdøre et oplagt redskab til at skabe mere lys og luft i hjemmet.

Tid til nye døre? Her er fire ting, du skal være opmærksom på

For andet år i træk er hussalget i Danmark steget markant, og derfor står rekordmange danskere i øjeblikket overfor flytninger og renoveringsprojekter.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.