Sådan skaber du lys og luft i hjemmet med glasdøre

Foråret er endelig på vej. På denne tid af året ønsker mange danskere at invitere lyset indenfor, og her er glasdøre et oplagt redskab til at skabe mere lys og luft i hjemmet. Hvis du har brug for råd og sparring til at lysne din bolig, guider din lokale Swedoor Dørmand dig gerne på vej.

Efter en mørk og lang vinter glæder mange danskere sig til igen at kunne lukke lyset ind i hjemmet. Et oplagt sted at sætte ind for at tilføre mere lys i boligen er at vælge døre med integrerede glaspartier. Glasdøre kan nemlig bruges som en aktiv del af indretningen til at gøre hjemmet mere indbydende og skabe en luftig atmosfære. Du kan her lade dig inspirere af tre fordele ved at integrere glasdøre i dit hjem.

1. Sikrer naturligt lysindfald

Dagslys er vigtigt for vores ve og vel, og det er derfor med at udnytte lyset mest muligt, mens det er fremme. Med døre med glas er det muligt at få et større udbytte af dagslyset, da glasdøre får lyset til at strømme ind og er med til at gøre dine rum mere levende. I mørke rum som gange, entréer og badeværelser kan en glasdør endda have samme effektfulde virkning som et ekstra vindue.

Swedoor råder over mange forskellige typer af glas til både indvendige døre og hoveddøre, hvor klart glas giver frit ind- og udsyn, mens frostet og gotisk glas i højere grad giver plads til privatlivet med et mat og uigennemsigtigt udtryk.

Ved at integrere glasdøre i hjemmet kan du optimere lysindfaldet i dine rum.

Læs mere om Swedoors udvalg af glastyper her.

2. Skaber sammenhæng mellem rum

Ved at integrere glasdøre i hjemmet kan du bringe rummene sammen til en helhed, hvor øjet kan skue længere, og boligen føles langt større. Glasdøre er med til at skabe større sammenhæng mellem rummene, når man for eksempel fra køkken, stue eller alrum kan følge med i, hvad der foregår i de tilstødende rum – og det kan være en vigtig egenskab for blandt andet børnefamilier.

3. Sætter et elegant præg på indretningen

Foruden at gøre hjemmets rum mere lyse og levende, tilfører glasdøre også et elegant præg til indretningen. Glasdøre fra Swedoor fås i forskellige designs og stilarter, og der er derfor gode muligheder for at vælge netop den dør, som passer ind i dit hjem – uanset om du er til et minimalistisk udtryk med rene linjer eller et romantisk udtryk med facetslebne ruder. Her kan du med fordel overveje, om du vil gå med en enkeltdør eller med en iøjnefaldende dobbeltdør i glas, som kan være med til at løfte indretningen til et nyt niveau.

Hvis du drømmer om at personliggøre dit hus yderligere, kan du også overveje at integrere husnummeret i glas på hoveddøren. Det vil både lukke lyset ind i entréen og skabe et helt unikt udtryk. 

Glasdøre er med til at skabe stilfuld sammenhæng i boligindretningen.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Det kan være svært at vælge den helt rette glasdør til boligen, og det er derfor altid en god idé at rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, som står klar med gode råd og kyndig vejledning. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan således hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem. Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Reducer støj med den rette dørløsning

Undgå støj i hjemmet med massive døre.

Hvilken dørtype er du?

Har du tænkt over, hvordan dine dørvalg afspejler din personlighed? Et hurtigt kig ind i folks hjem kan ofte give et klart indtryk af boligens beboere.

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.