Tre simple tips til at gøre hjemmet mere børnevenligt

De fleste forældre kan nikke genkendende til, at livet med børn er fyldt med både store og små bekymringer – også i hjemmet. Og mange ved ikke, at de med bare få justeringer kan skabe et hjem, der både er et kreativt, praktisk og sikkert sted for hele familien. Derfor får du her tre tips til, hvordan du skaber et mere børnevenligt hjem.

Et liv med børn er et liv med både store og små bekymringer, og de fleste forældre er med på præmissen om, at der er nogle bekymringer, man må lære at leve med. I den forbindelse handler det om at fokusere på de bekymringer, man selv kan gøre noget ved, som for eksempel klemte børnefingre og beskidte overflader, og derfor får du i denne artikel inspiration til, hvordan dit hjem bliver børnevenligt og -sikkert.

1. Slut med at få fingrene i klemme

Swedoors lukkefunktion SmartClose gør at døren ikke smækker, og er derfor et oplagt valg med børn i huset.

Læs mere om Swedoors lukkefunktion SmartClose her.

2. Lad kreativiteten blomstre

Den rette dør på børneværelset kan give en fornemmelse af mere plads til leg og kreativitet. En dør med indbygget tavle eller whiteboard gør det eksempelvis endnu sjovere at tegne og udfolde kreativiteten. Hvis pladsen er trang, kan en dør med indbygget spejl også være en god idé. På den måde frigives der noget plads på væggen, hvor der kan hænge billeder, kroge eller stå en kommode til legetøj.

Er der ikke behov for en funktionsdør, kan det være en idé at montere en farvet dør med 3D struktur, som både giver et anderledes udtryk og er et sjovt element på børneværelset.

Gør børneværelset til et rum med kreative rammer

3. Glem ikke praktikken

Børn er nu engang børn, og som forældre ved du sikkert, at du aldrig kan helgardere dig mod deres aftryk med en tusch eller snavsede fingre. Derfor er det også en høj prioritet for mange børnefamilier, at overfladerne i hjemmet er så rengøringsvenlige som muligt.

I den forbindelse kan det være en god idé at overveje døre, der er nemme at rengøre i de rum, hvor I opholder jer meget – så slipper du også for at bekymre dig om børnenes kreative udfoldelser. Hos Swedoor har man lavet døre der passer perfekt til det formål, da dørene har flere lag lak i særlig høj kvalitet, som gør dem både glatte og modstandsdygtige.

Med børn i hjemmet er det oplagt at vælge døre med rengøringsvenlige overflader

Find inspiration og se Swedoors store udvalg af døre med ekstra overfladebehandling her.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Du kan altid rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, hvis du får brug for gode råd og kyndig vejledning til, hvordan du gør hjemmet mere børnevenligt. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan derfor hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i jeres hjem. Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Fra gynækologklinik til drømmelejlighed

I hjertet af Viborg bor ægteparret Lotte og Mads Hertz i en unik treværelses lejlighed fra 2008, som tidligere har huset både tankstation, gynækolog og revisionsfirma.

Sådan ved du, om tiden er inde til nye døre

Husets indgangsparti kan holde i mange år, men det kan alligevel være svært at vurdere, hvornår det er tid til at udskifte hoveddøren.

Sådan opretholder du det optimale klima i viktualierummet

Viktualierum, som bør have en lavere temperatur end resten af huset, har igen vundet indpas i danskernes hjem. Derfor har dørproducenten Swedoor udviklet en dør til lettere at opretholde det optimale klima i viktualierum.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.