Derfor skal du vælge trædøre i hjemmet

Tendensen New Nordic, hvor naturen hives ind i hjemmet, er stadig populær i indretningen. Den minimalistiske stil med fokus på træ og natur opleves også i stigende grad, når danskerne skal vælge døre til boligen. Du finder her en række gode grunde til at vælge trædøre i hjemmet.

I de nordiske lande er vi kendte for vores minimalistiske og naturlige stil. En stil, der har præget de danske hjem i mange år, og som stadig er meget populær. Tendensen betegnes ofte som New Nordic, hvor træ og natur hives ind i boligindretningen. Hvis du ønsker at implementere flere naturlige materialer i hjemmet, er trædøre en oplagt løsning – og du kan her blive klogere på hvorfor.

Naturmaterialer skaber varme

Døre i træ passer ind i mange stilarter, hvor de kan være et supplement til en indretning, der allerede kredser om naturmaterialer, eller de kan være en kontrast til en mere minimalistisk indretning i neutrale farver. Trædøre kan nemlig skabe varme i indretningen, og træets naturlige mønster vil skinne igennem og skabe liv på dørens overflade.

Vælg trædøre for at skabe varme i indretningen.

Giv hjemmet et sofistikeret udtryk

Dørens materiale har stor betydning for, hvordan rummet opfattes. Du kan derfor med fordel indtænke døre i indretningen på linje med andre store beslutninger, når hjemmet skal have en makeover. En dør i ren eg tilføjer en varm glød til indretningen, mens en dør i hvidpigmenteret eg udtrykker en mere let og skandinavisk stil. Omvendt kan en dør i sort eg give en elegant kontrast til vægge og gulve i lyse farver, og kombinationen af mørke gulve og vægge i samspil med en sort dør kan skabe et sofistikeret udtryk med dybe nuancer. Swedoors trædøre kan vælges som både enkeltdøre, skydedøre, med glasdetaljer og som elegante dobbeltdøre.

Indret med en sort dør i eg for et sofistikeret og elegant look.

Gå på opdagelse blandt Swedoors døre i eg

Fuldend designet med en fineret karm

Hvis du ønsker at fuldende det varme trælook i dit hjem, kan du overveje dørkarme i fineret eg, hvor du også har mulighed for at vælge lige netop den type egetræ, der passer i dit hjem. De integrerede tætningslister i karmene dæmper lyden og giver et eksklusivt design i hjemmet.

Fuldend trælooket med matchende karme.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Din lokale Swedoor Dørmand står klar med kyndig vejledning, hvis du har svært ved at vælge den rigtige løsning til dit hjem. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe dig med at opnå præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.

Find din lokale dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan opretholder du det optimale klima i viktualierummet

Viktualierum, som bør have en lavere temperatur end resten af huset, har igen vundet indpas i danskernes hjem. Derfor har dørproducenten Swedoor udviklet en dør til lettere at opretholde det optimale klima i viktualierum.

Sådan vælger du den rigtige yderdør til dit sommerhus

Solen skinner, fuglene kvidrer, og sommervarmen nærmer sig med hastige skridt. Men inden du pakker bilen og sætter kurs mod sommerhuset, er det en god idé at have en plan for, hvordan du vil gå dit sommerhus i sømmene, så det kan holde mange år frem.

Fra gynækologklinik til drømmelejlighed

I hjertet af Viborg bor ægteparret Lotte og Mads Hertz i en unik treværelses lejlighed fra 2008, som tidligere har huset både tankstation, gynækolog og revisionsfirma.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.