Kom indenfor i 70'er villa totalrenoveret med moderne twist

Christine Delmar og Mikkel Ibsen, der er kendt fra TV2-programmet Nybyggerne, har selv stået for en omfattende totalrenovering af en charmerende villa i Gl. Hasseris. Stilen er gennemført, moderne og personlig, hvilket afspejles i hele villaens indretning, herunder de nøje udvalgte døre og materialer.

Efter Christine Delmar og Mikkel Ibsen i 2017 ikke løb med sejren i TV2-programmet Nybyggerne, købte de en charmerende gul 70'er villa i Aalborgs eksklusive bydel Gl. Hasseris. Villaen trængte til en kærlig hånd - en udfordring, som parret tog op, og i dag står de med en gennemrenoveret villa, hvor der er kælet for hver enkelt detalje.


 

Renovering gav mulighed for personligt præg

Christine og Mikkel havde ikke i starten planer om at totalrenovere villaen, men da projektet hurtigt greb om sig, endte det alligevel med en totalrenovering med alt, hvad det indebar. Et projekt, hvor parrets medvirken i tv-programmet Nybyggerne gav dem mod på den gennemgribende renovering.


En del af renoveringen var udskiftning af husets døre, hvilket var med til at fuldende den moderne og herskabelige stil i den gule villa. Christine og Mikkel har valgt modellen Unique 01L fra Swedoor, da denne model opfyldte parrets ønsker om en moderne, detaljerig og på samme tid praktisk dørløsning.


- Dørene betyder meget mere for hjemmets udtryk, end man måske skulle tro. Det er ligesom en taske, sko eller accessoires til sit outfit – det kan ændre hele looket. Vi er gået efter indvendige døre, der er tidløse og moderne på samme tid samt med en unik detaljegrad. Derudover var det vigtigt for os også at tænke praktisk i form af at vælge døre med en massiv kerne, der har en lydreducerende effekt, forklarer Christine Delmar.


 

Tro mod villaens oprindelige stil

Alle de valg, som Christine og Mikkel har foretaget i forbindelse med renoveringen, er valgt med omhu for at være tro mod 70'er-villaens oprindelige stil. Husets hoveddør er ingen undtagelse - også her ligger der mange tanker bag valget.


- Efter utrolig mange overvejelser hos især mig endte vi med en helt fantastisk grøn dør fra Swedoor. Valget faldt på Swedoor, da det gav os mulighed for at vælge lige præcis den farve, vi ønskede. Det var nemlig vigtigt for mig at vælge den helt rette grønne nuance, der passer til lige præcis vores hus. Jeg kan virkelig godt lide tanken om, at vi bor i huset med den grønne dør – det er hyggeligt og hjemligt, forklarer Christine Delmar.


 

Hoveddøren, Character Drop, fra Swedoor får indgangsparti til at skille sig ud

Christine og Mikkel har valgt hoveddøren Character Drop fra Swedoor, der med et flot og moderne design samt et dråbeformet glasparti får indgangspartiet til at skille sig ud. For at optimere lysindfaldet og åbne indgangspartiet yderligere har parret suppleret med et elegant sidelys, der giver endnu et personligt udtryk til villaen.


 

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Du kan altid rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, hvis du får brug for gode råd og kyndig vejledning til beslutningen om nye døre. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan samtidig hjælpe dig med at opnå præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.


 

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan vælger du den rigtige yderdør til dit sommerhus

Solen skinner, fuglene kvidrer, og sommervarmen nærmer sig med hastige skridt. Men inden du pakker bilen og sætter kurs mod sommerhuset, er det en god idé at have en plan for, hvordan du vil gå dit sommerhus i sømmene, så det kan holde mange år frem.

Fra klasselokaler til drømmebolig: Se forvandlingen af ældre skolehus

Influencerparret Johanne og Jesper Søvndal Køster Mygind har kastet sig ud i et ganske særligt renoveringsprojekt. De er nemlig i fuld gang med at forvandle en gammel skole fra 1937 til familiens kommende hjem. Et projekt af den kaliber kræver nøje overvejelser, når æstetik og funktionalitet skal forenes, hvilket tydeligt afspejles i boligindretningen, herunder de nøje udvalgte døre.

Tre ting du bør overveje, inden du vælger ny hoveddør

Med de lune måneder foran os er det oplagt at rette opmærksomheden mod den udvendige del af vores hjem. I den forbindelse har du måske lagt mærke til, at hoveddøren trænger til en udskiftning - og hvis det er tilfældet, er der flere ting, du bør overveje grundigt, før du investerer i en ny.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.