Hvilken dørtype er du?

Har du tænkt over, hvordan dine dørvalg afspejler din personlighed? Et hurtigt kig ind i folks hjem kan ofte give et klart indtryk af boligens beboere. Mange vælger nemlig at personliggøre sin indretning, så boligen føles ekstra hjemlig. Det gælder også for valget af døre, som efterhånden fås i så mange forskellige varianter, at der findes en dør til enhver personlighedstype.

For mange danskere er det vigtigt, at hjemmet fremstår hyggeligt og indbydende, og flere og flere vælger derfor at sætte et personligt præg på boligen, hvilket blandt andet kommer til udtryk gennem valget af døre. Når du vælger at give dit hjem et personligt udtryk med et bestemt dørvalg, gør det ikke blot dit hus mere hjemligt - det afslører også, hvilken type du er.

Den moderne type

Den moderne type efterlader intet til tilfældighederne, og alt ved boligindretningen er gennemtænkt ned til mindste detalje. Indretningen er ofte enkel med få ting, der skiller sig ud og giver rummet kant. Den røde tråd og sammenhæng mellem boligens rum er et must for den moderne forbruger. Denne type vælger ofte grå eller sorte døre, der giver hjemmet et flot og moderne udtryk. Det kan eksempelvis være døre med 3D-mønstre, der bryder med minimalismens rene linjer og glatte flader.

Døre med 3D-mønstre skiller sig ud og bryder med de rene linjer.

Den vovede type

Den vovede type er ikke bleg for at tilføje farver eller skæve indslag i sin boligindretning. Det kan blandt andet være unik kunst på væggene, retro møbler eller døre i specielle farver. Denne forbruger er ikke bange for at skille sig ud fra mængden og har ikke et ønske om at bo i et hjem, der ligner alle andres. Denne type har derfor ofte mod på at lege med farver i indretningen, hvilket blandt andet viser sig gennem farvede døre.

En farvet dør kan tilføre indretningen et unikt udtryk.

Den klassiske

Den klassiske forbruger sætter pris på lys, rene linjer og en harmonisk boligindretning, og for denne type, som har hang til nordisk indretning, er kodeordet ”less is more”. Den minimalistiske stil har længe præget den danske indretning, og her er det typisk den hvide dør, der vinder indpas for den klassiske forbruger. En hvid dør behøver dog ikke bare at være en hvid dør. Der findes mange muligheder for at tilvælge forskellige mønstre eller massive løsninger, så døren komplementerer resten af din boligindretning og din families behov bedst muligt.

Den hvide dør er populær blandt forbrugere med en minimalistisk indretningsstil.

Den praktiske

Børnefamilier og folk med hang til praktiske løsninger vælger ofte at integrere døre med flere formål i hjemmet. Den praktiske type overvejer altid funktionen ved en genstand eller et møbel inden køb, og multifunktionelle indretningselementer vækker derfor stor begejstring. Flere og flere får øjnene op for, at døren med fordel kan blive en del af indretningen, og lige præcis denne type vælger ofte smarte tavledøre på børneværelset eller i køkkenet eller massive døre på teenageværelset, som kan dæmpe støjen fra larmende computerspil.

Hold styr på aftaler eller madplan med en tavledør i køkkenet.

Din Dørmand står til rådighed

Uanset hvilken type du er, er der mange muligheder, når det kommer til døre, og det kan derfor være svært at vælge de helt rigtige. Det er derfor altid en god idé at rådføre sig med din lokale Swedoor Dørmand, som står klar med gode råd og kyndig vejledning. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe med at finde den helt rette dør til dine behov.


 


Find din dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan opretholder du det optimale klima i viktualierummet

Viktualierum, som bør have en lavere temperatur end resten af huset, har igen vundet indpas i danskernes hjem. Derfor har dørproducenten Swedoor udviklet en dør til lettere at opretholde det optimale klima i viktualierum.

Tre gode grunde til at vælge farverige døre

Danskerne er blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Farverige døre er nemlig populære som aldrig før blandt boligejere, som ønsker at tilføre hjemmet et personligt præg og skabe flotte kontraster.

Sådan ved du, om tiden er inde til nye døre

Husets indgangsparti kan holde i mange år, men det kan alligevel være svært at vurdere, hvornår det er tid til at udskifte hoveddøren.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.