Gør hverdagen lettere med en digital dørlås

Da Ebbe og hans hustru i forbindelse med husrenovering skulle udskifte deres gamle hoveddør, besluttede parret sig for at vælge en digital dørlås. Denne løsning gør det blandt andet muligt at betjene låsen på afstand via telefonen eller en kode på døren, hvilket overflødiggør en traditionel nøgle.

I en murstensvilla på Djursland bor Ebbe sammen med sin hustru og to børn. Gennem årene har parret løbende renoveret boligen, og senest var det husets indgangsparti, som stod for skud. I forbindelse med udskiftning af yderdøren var det for parret vigtigt med en løsning, der lukker lyset ind i entréen. Derfor faldt valget på modellen Character Leon, som har elegante firkantede glasruder.


Udover dørmodel skulle ægteparret også tage stilling til, hvilken type lås der skulle installeres. I den forbindelse blev de præsenteret for en digital låseløsning, som blandt andet giver mulighed for at betjene låsen på afstand, selv når de er langt væk hjemmefra. Det stod hurtigt klart for Ebbe og hustruen, at en sådan lås ville være den ideelle løsning for deres familie:


- Vi er enormt glade for den digitale lås, som blandt andet giver mulighed for at låse døren op via telefonen eller via kode på døren. For os er det en stor fordel, hvis eksempelvis vores hunde skal luftes af andre, mens vi ikke er hjemme, eller hvis vi af andre årsager har behov for at låse døren op på afstand. Uanset hvilken situation vi står i, fx med hænderne fulde af indkøb, kan vi nemt låse døren op, uden at skulle stå og lede efter en nøgle. Det er også en stor fordel for vores børn, som ikke behøver at holde styr på en fysisk nøgle, forklarer Ebbe.


Gør nøglen overflødig


Swedoor tilbyder to typer af digitale låse, som begge kan betjenes med en app. Døren kan på den måde låses op via smartphonen, hvilket gør den fysiske nøgle overflødig. Ebbe og hans hustru har valgt løsningen dormakaba dKey, som leveres færdigmonteret i døren, fuldt integreret samt skjult indefra og udefra. Låsen giver samtidig mulighed for at vælge mellem alle Swedoors dørgreb.


- Alt i alt er vi super tilfredse med det moderne udtryk, huset har fået med den nye dør og lås, som også er en praktisk løsning i hverdagen. Vi har gennem hele processen fået professionel rådgivning af Swedoor, og vi havde formentlig aldrig selv valgt en digital lås, hvis ikke vi var blevet præsenteret for den.


Swedoor tilbyder også løsningen Yale Doorman L3, som kan betjenes med nøglebrik. Du kan læse mere om forskellen mellem de to digitale låse her.


Få hjælp og sparring af Din Dørmand


Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilken låseløsning der er ideel til dine ønsker og behov, er det altid en god idé at rådføre sig med en professionel, der kan hjælpe med beslutningen. Din Dørmand er særligt uddannet indenfor Swedoors døre og tilbehør og kan således hjælpe dig med at finde lige præcis de løsninger, der passer til dit hjem. 


Find din lokale dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sæt kulør på hjemmet med farverige døre

Farverige døre er populære som aldrig før blandt boligejere, der ønsker at skabe flotte kontraster og sætte et personligt præg på indretningen.

Sådan vælger du den rigtige yderdør til dit sommerhus

Solen skinner, fuglene kvidrer, og sommervarmen nærmer sig med hastige skridt. Men inden du pakker bilen og sætter kurs mod sommerhuset, er det en god idé at have en plan for, hvordan du vil gå dit sommerhus i sømmene, så det kan holde mange år frem.

Tre simple tips til at gøre hjemmet mere børnevenligt

Få her 3 tips til, hvordan du skaber et mere børnevenligt hjem.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.