Sæt kulør på hjemmet med farverige døre

Danskerne er de seneste år blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Det kan blandt andet ses ved valget af døre, hvor farverige døre er populære som aldrig før blandt boligejere, der ønsker at skabe flotte kontraster og sætte et personligt præg på indretningen.

Tidligere skulle husets døre helst være hvide – og gerne ens i alle rum. Sådan er det ikke længere, og mange danskere er blevet mere modige, når det kommer til at vælge farverige døre. Farver spiller nemlig en stor rolle i hjemmets æstetiske udtryk, da de kan være med til at skabe kant og bidrage med flotte kontraster i indretningen. Hvis du går med et ønske om at tilføre hjemmet mere kulør, kan du i denne artikel lade dig inspirere til, hvordan du aktivt kan indtænke dørene i denne proces.

Farverige døre vinder frem i danskernes hjem.

Skab flotte kontraster

Når det kommer til farvede døre, hælder mange til mørke farver, der giver modspil til den klassiske og ofte lyse, skandinaviske indretning. Særligt sort, grå og blå er populære farver, som kan give en flot kontrast til rummet uden at være for vild og dominerende.

Det kan dog være svært at udvælge den helt rette farve, hvorfor du med fordel kan lade dig inspirere af populære trendfarver. ”Classic Blue” er ifølge det verdenskendte farvesystem, Pantone, en tidløs, elegant og rolig blå, der ofte er et oplagt valg for mange boligejere til at beklæde en eller flere døre i hjemmet. Hvis du omvendt foretrækker farvenuancer, som ikke er for fremtrædende, kan du skabe både flotte kontraster og et varmt modspil i indretningen med mere neutrale farver som beige og brun.

Swedoors døre kan fås i alle NCS S- og RAL farver, hvilket du kan finde mere inspiration til her.

Sæt et personligt præg på huset

Foruden indvendige døre i farver der ligeledes en tendens til, at flere og flere danskere vælger farverige yderdøre. Ved at vælge en hoveddør i en iøjnefaldende farve som for eksempel orange, rød eller grøn giver det huset et personligt udtryk på den udvendige facade.

Swedoors yderdøre fås i alverdens afskygninger, og der er således noget for enhver smag, hvad end du er til det moderne eller klassiske. Se det store udvalg af farvede yderdøre her.

Læs også: Hvilken dørtype er du?

En farvet hoveddør skaber både blikfang og et personligt udtryk.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Din lokale Swedoor Dørmand står klar med kyndig vejledning, hvis du har svært ved at vælge den rigtige løsning til dit hjem. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe dig med at opnå præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem. Find din lokale dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Fra gynækologklinik til drømmelejlighed

I hjertet af Viborg bor ægteparret Lotte og Mads Hertz i en unik treværelses lejlighed fra 2008, som tidligere har huset både tankstation, gynækolog og revisionsfirma.

Herskabelige detaljer genopstår i smukt renoveret villa

Kom helt tæt på en unik herskabsvilla i hjertet af Frederiksberg, som er blevet omhyggeligt renoveret med fokus på kvalitet og en særlig grad af detaljerighed.

Reducer støj med den rette dørløsning

Undgå støj i hjemmet med massive døre.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.