Reducer støj med den rette dørløsning

Mange danskere er generet af støj i hjemmet, hvilket på sigt kan påvirke helbredet. Heldigvis skal der få justeringer til for at ændre støjniveauet betydeligt.

Den rette dør kan hurtigt give et løft til indretningen af et rum, skabe en god stemning og bestemme niveauet af lys, luft og privatliv. Men vidste du, at den rette dør desuden kan reducere forskellige støjkilder i dit hjem? Måske oplever du støj fra soveværelsets omkringliggende rum ud på de små timer eller fra trafikken, der raser forbi udenfor. Forstyrrende lyde som disse kan med tiden resultere i irritation og stress, men heldigvis er det ganske overkommeligt at ændre på ved hjælp af få justeringer. Med følgende simple råd, kan du snart nyde stilheden døgnet rundt.

Reducer støj med massive døre

Ønsker du at reducere lydniveauet i dit hjem, er en massiv dør den bedste løsning. En dør med en massiv kerne dæmper nemlig lyden, hvilket særligt kan være smart i rum som badeværelse, børneværelse og vaskerum, hvor støjniveauet nemt kan være højt. En massiv dør koster lidt mere end en let dør, men har foruden den lyddæmpede effekt en høj slidstyrke, som gør, at døren holder sig pæn i rigtig mange år.

Støjreducerende døre kan minimere forstyrrelser fra teenageværelset.

Vælg dørkarme med tætningslister

Støj trænger let igennem sprækker, og derfor bør man overveje at supplere døren med en karm med tilhørende tætningslister, hvis støjen skal reduceres mest muligt. En tætningsliste kan holde støjen ude – eller inde – og minimerer desuden lyden, hvis døren smækkes.

Undgå døre der klaprer med SmartClose

De fleste foretrækker at køkkenskufferne eller toiletbrættet installeres med en dæmpefunktion, og efterhånden får flere og flere danskere også øjnene op for de mange fordele, der findes ved at vælge indvendige døre med SmartClose. Dæmpefunktionen sikrer blandt andet, at hjemmets døre ikke smækker og klaprer og bidrager således til, at støjniveauet holdes nede.

Med SWEDOORs SmartClose-funktion er der ingen larm fra døre, som klaprer eller smækker.

Din Dørmand står til rådighed

Mangler du råd og vejledning til støjreducerende dørløsninger, står din lokale SWEDOOR Dørmand klar med en hjælpende hånd. Alle Dørmænd er uddannet i SWEDOORs produktsortiment, og kan således hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til netop dit hjem.


Læs mere om støjreducerende døre her: https://www.swedoor.dk/produkter-da/indvendige-døre/støjreducerende-døre?p=1

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Tre gode grunde til at vælge farverige døre

Danskerne er blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Farverige døre er nemlig populære som aldrig før blandt boligejere, som ønsker at tilføre hjemmet et personligt præg og skabe flotte kontraster.

Giv din yderdør et sommertjek

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor oplagt at give huset et grundigt sommertjek.

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Gå til inspiration