Lad dine døre sætte et eksklusivt præg på indretningen

Er det på tide at få opgraderet dørene i dit hjem? Kig efter disse flotte og iøjnefaldende designs fra Swedoors eksklusive dørserie SUPERIOR collection, som ikke bare adskiller rum, men tilfører noget ekstra.

Føler du, at dine døre bidrager til noget ekstra derhjemme – eller kunne de godt trænge til en opgradering? Det er nemlig langt fra alle, som bruger dørene aktivt i indretningen og får dem til at spille sammen med interiør og stil.

Der findes dog mange typer af døre, der kan meget mere end blot at adskille rum, og som kan understøtte stilen i netop dit hjem. Her kan du få inspiration gennem tre forskellige designs, der kan løfte din indretning og give et eksklusivt touch.

Den moderne dør i træ, der får naturen ind

Døre i naturligt træ er ideelle til dig, der drømmer om at tilføre noget stemning og varme til din bolig. Med døre i lyst eller mørkt træ kan du eksempelvis bryde med en hvid og klinisk indretning og skabe en varm kontrast.

Særligt træmaterialer som eg, sortbejdset eg eller valnød er populære – blandt andet fordi de er tidløse og let kan kombineres med andre træelementer på gulvet, på trapper eller andet. Derudover kan moderne og håndlavede kvalitetsdøre i træ bringe naturen ind i hjemmet på en stilren måde. Hvis du er bange for, at dine rum bliver for dystre med døre i mørkt træ, kan du sætte glas i dørene for at slippe mere lys ind og skabe en bedre rumfornemmelse. Læs også: Derfor skal du vælge trædøre i hjemmet

Den elegante glasdør, der lukker lyset ind

Hvis du ønsker et lysere rum, kan det gøre en enorm forskel at få glasdøre i hjemmet. Med glas i døren – eller blot et lysparti for oven – kan dagslyset blive en fast del af boligens atmosfære og indretning, og det åbner op for rummene på en helt ny måde.

Der findes flere forskellige typer af glasdøre. Du kan eksempelvis enten lade lyset slippe ind igennem dekorglas, frosted glas eller gennemfarvede glasdetaljer. Det kan du helt selv afgøre ud fra, hvilket lys du ønsker, dit hjem skal domineres af.

Den detaljerige dør, der passer til arkitekturen og stilen

Bor du i en ældre herskabslejlighed eller i en bolig med detaljer inden for klassisk arkitektur, er det oplagt at have døre, der spiller sammen med hjemmets personlige stil og æstetik. Du kan nemlig sagtens finde døre dekoreret med iøjnefaldende detaljer, der passer ind i tiden, hvor lejligheden er fra.

Sekel-dørene fra Swedoor har en kanneleret effekt inspireret af 1700-tallet, hvor netop tidstypiske kannelurer dominerede alt fra søjler til døre og møbler. Som en bonus giver dørens detaljer et smukt lysspil, når dagslyset bevæger sig hen over den tredimensionelle overflade. Selvom du kan finde mange ældre døre, der også har fine detaljer, kan det være en god idé at købe nye kvalitetsdøre, da de holder i længere tid og er støjreducerende.

Opgrader dit hjem med håndlavede døre

SUPERIOR collection er et sortiment af eksklusive og håndlavede døre i høj kvalitet. Inspireret af store epoker inden for arkitekturen er dørene oplagte til dig, som er glad for detaljer og boligindretning, uanset om du renoverer eller bygger nyt.

De fem serier består af Arv (dekorative døre), Sekel (klassiske døre med tidstypiske kannelurer), Tid (døre med rene linjer inspireret af Art-Deco stilen), Format (døre med robuste, elegante rammer inspireret af Shaker-stilen) og Plan (glatte døre til den funktionelle stil med spændende glasdetaljer).

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Det er altid en god idé at rådføre sig med en professionel, der kan vejlede og hjælpe med beslutningen om nye døre. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan således hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem. Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Se mere til SUPERIOR Collection her.
Artiklen er oprindeligt udgivet hos Bo Bedre.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan reducerer du støjniveauet i hjemmet

Flere og flere danskere er dagligt generet af støj fra trafikkede veje, larmende naboer eller noget helt tredje. Men for meget larm i hverdagen kan både skabe irritationer og påvirke vores ve og vel, og derfor er det en god idé for boligejere at overveje, hvad man selv kan gøre for at lægge en dæmper på støjen.

Smuk forvandling af 400 kvadratmeter murermestervilla i Charlottenlund

På en lukket villavej i hjertet af Charlottenlund ligger en enestående murermestervilla på 406 kvadratmeter, som det seneste år har gennemgået en omfattende renovering. I dag repræsenterer villaen flere forskellige stilarter, fra det klassiske til det herskabelige, hvilket afspejler sig i alt lige fra husets 18 døre til unikke væg til væg-tæpper og messingdetaljer.

Tre gode grunde til at vælge farverige døre

Danskerne er blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Farverige døre er nemlig populære som aldrig før blandt boligejere, som ønsker at tilføre hjemmet et personligt præg og skabe flotte kontraster.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.