Vil du have besøg af en specialiseret dørmand?

Når du vælger en Swedoor Dørmand, er du sikret kvalitet og godt håndværk fra start til slut. Swedoors dørmænd hjælper hver dag boligejere med renovering og nybyg og står derfor klar med professionel vejledning i hele processen, når du skal vælge nye døre til dit hjem.

Har du styr på, hvilke døre der passer til dit hjem og dine behov? Skal dørene udfylde bestemte funktioner, skal de passe ind i en bestemt stil, eller skal de være med til at optimere akustikken i hjemmet?


 "Din Dørmand" er Swedoors klub for dygtige håndværkere, som hver dag hjælper boligejere med renovering og nybyg. Klubben består af 200 tømrermestre i hele landet, som er særligt uddannede inden for Swedoors produktsortiment.

Få et nyt syn på dit hjem

Engang var dørens vigtigste funktion i hjemmet at forbinde rummene. Sådan er det ikke længere, for i dag stiller boligejere flere krav til forskellige løsninger i indretningen – og det gælder også dørene.


Måske er du en af dem, der i stigende grad er blevet bevidste om valget af døre, som gerne skal opfylde både æstetiske og praktiske behov, men også give god komfort i form af blandt andet mindre støj og mere lys. På værelser kan det eksempelvis være en fordel med ekstra lydisolerende døre, mens det i stuen og entréen er oplagt med glasdøre for at skabe elegance og optimere lyset.  


Det kan også være, at dørens design spiller en afgørende rolle i dit valg – og faktisk kan det være en sværere beslutning, end man skulle tro. Døren kan nemlig både bruges til at skabe effektfulde kontraster i hjemmet og kan samtidig bidrage til at skabe en rød tråd gennem et gennemgående farvevalg.


Heldigvis er der hjælp at hente hos din helt egen Swedoor dørmand fra dit lokalområde, som står klar med kyndige råd og vejledning gennem hele processen, når du skal vælge nye døre – og måske får du et helt nyt syn på, hvordan dørvalget kan have indflydelse på dit hjem.


Find din lokale Swedoor dørmand her og bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Følg med på trenden om egetræsdøre

Hvis trenden om egetræsdøre i boligindretningen er gået forbi dig, kan vi fortælle, at egetræsdøre hitter som aldrig før - og det er af en grund. Egetræsdøre bringer med sine naturlige elementer både varme og en følelse af naturen indenfor, der skaber en rolig atmosfære i hjemmet.

Derfor skal du vælge trædøre i hjemmet

Tendensen New Nordic, hvor naturen hives ind i hjemmet, er stadig populær i indretningen.

Herskabelige detaljer genopstår i smukt renoveret villa

Kom helt tæt på en unik herskabsvilla i hjertet af Frederiksberg, som er blevet omhyggeligt renoveret med fokus på kvalitet og en særlig grad af detaljerighed.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.