Vil du have besøg af en specialiseret dørmand?

Når du vælger en Swedoor Dørmand, er du sikret kvalitet og godt håndværk fra start til slut. Swedoors dørmænd hjælper hver dag boligejere med renovering og nybyg og står derfor klar med professionel vejledning i hele processen, når du skal vælge nye døre til dit hjem.

Har du styr på, hvilke døre der passer til dit hjem og dine behov? Skal dørene udfylde bestemte funktioner, skal de passe ind i en bestemt stil, eller skal de være med til at optimere akustikken i hjemmet?


 "Din Dørmand" er Swedoors klub for dygtige håndværkere, som hver dag hjælper boligejere med renovering og nybyg. Klubben består af 200 tømrermestre i hele landet, som er særligt uddannede inden for Swedoors produktsortiment.

Få et nyt syn på dit hjem

Engang var dørens vigtigste funktion i hjemmet at forbinde rummene. Sådan er det ikke længere, for i dag stiller boligejere flere krav til forskellige løsninger i indretningen – og det gælder også dørene.


Måske er du en af dem, der i stigende grad er blevet bevidste om valget af døre, som gerne skal opfylde både æstetiske og praktiske behov, men også give god komfort i form af blandt andet mindre støj og mere lys. På værelser kan det eksempelvis være en fordel med ekstra lydisolerende døre, mens det i stuen og entréen er oplagt med glasdøre for at skabe elegance og optimere lyset.  


Det kan også være, at dørens design spiller en afgørende rolle i dit valg – og faktisk kan det være en sværere beslutning, end man skulle tro. Døren kan nemlig både bruges til at skabe effektfulde kontraster i hjemmet og kan samtidig bidrage til at skabe en rød tråd gennem et gennemgående farvevalg.


Heldigvis er der hjælp at hente hos din helt egen Swedoor dørmand fra dit lokalområde, som står klar med kyndige råd og vejledning gennem hele processen, når du skal vælge nye døre – og måske får du et helt nyt syn på, hvordan dørvalget kan have indflydelse på dit hjem.


Find din lokale Swedoor dørmand her og bestil et uforpligtende tilbud allerede i dag.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

For de fleste danskere er det vigtigt at føle sig trygge i hjemmet. Desværre kan trygheden blive truet af indbrudstyve, men heldigvis kan en sikkerhedsklassificeret hoveddør være med til at øge sikkerheden i hjemmet.

Giv din yderdør et sommertjek

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og det er derfor oplagt at give huset et grundigt sommertjek.

Gå til inspiration