Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

For de fleste danskere er det vigtigt at føle sig trygge i hjemmet. Desværre kan trygheden blive truet af indbrudstyve, men heldigvis kan en sikkerhedsklassificeret hoveddør være med til at øge sikkerheden i hjemmet.

Tryghed i hjemmet er altafgørende hos de fleste danskere. Det er i hjemmet, vi slapper af og kan bruge tid med familie og venner i ro og mag. Desværre udsættes mange hjem hvert år for indbrud, som kan sætte trygheden på spil, men med den rette hoveddør kan du gøre det sværere for indbrudstyven at trænge ind i dit hjem.

Hvad kendetegner en sikkerhedsdør?

En sikkerhedsklassificeret hoveddør er et effektivt værn, der først og fremmest er forstærket i karmen, som er låst fast i vægkonstruktionen. Hængslerne, beslagene og selve dørbladet er også forstærket, ligesom døren er udstyret med en kraftig 3-punktslås, der er designet til at gøre det sværere for indbrudstyven at adskille døren fra karmen.

Gå ikke på kompromis med designet

En sikkerhedsdør er for mange lig med en kold og robust ståldør, som ikke komplementerer husets facade, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Det er nemlig muligt at vælge sikkerhedsdøre i en lang række forskellige design, der passer til boligens stil

SWEDOORs sikkerhedsdøre er fremstillet i træ, som udover at have et flot og stilrent design også har en høj isoleringsevne. Derfor behøver du heller ikke at gå på kompromis med varmen i de kolde vintermåneder, hvor indendørs hygge er i højsædet. Ønsker du samtidig, at dagslyset skal have fri adgang til din bolig, kan du også overveje en sikkerhedsdør med glas, som giver mulighed for at lukke lyset ind i hjemmet.

Din Dørmand står til rådighed

Er du i tvivl om, hvilken sikkerhedsklassificeret dør du skal vælge, står din lokale SWEDOOR Dørmand klar med gode råd og kyndig vejledning. Alle dørmænd er uddannede i SWEDOORs produktsortiment og kan hjælpe med at finde den helt rette dør til dine behov.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Nyt år, nye boligprojekter

Et nyt år er ofte lig med nye og spændende projekter i hjemmet.

Lad dine døre sætte et eksklusivt præg på indretningen

Er det på tide at få opgraderet dørene i dit hjem? Kig efter disse flotte og iøjnefaldende designs fra Swedoors eksklusive dørserie SUPERIOR collection, som ikke bare adskiller rum, men tilfører noget ekstra

5 gode råd til at undgå indbrud i din bolig

De seneste år har der været en tendens til, at antallet af indbrud i Danmark har været på tilbagegang. Selv om de faldende indbrudstal er positivt nyt for boligejerne, er der alligevel god grund til at tage sine forholdsregler, og derfor får du her fem gode råd til at undgå ubudne gæster.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.