Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

For de fleste danskere er det vigtigt at føle sig trygge i hjemmet. Desværre kan trygheden blive truet af indbrudstyve, men heldigvis kan en sikkerhedsklassificeret hoveddør være med til at øge sikkerheden i hjemmet.

Tryghed i hjemmet er altafgørende hos de fleste danskere. Det er i hjemmet, vi slapper af og kan bruge tid med familie og venner i ro og mag. Desværre udsættes mange hjem hvert år for indbrud, som kan sætte trygheden på spil, men med den rette hoveddør kan du gøre det sværere for indbrudstyven at trænge ind i dit hjem.

Hvad kendetegner en sikkerhedsdør?

En sikkerhedsklassificeret hoveddør er et effektivt værn, der først og fremmest er forstærket i karmen, som er låst fast i vægkonstruktionen. Hængslerne, beslagene og selve dørbladet er også forstærket, ligesom døren er udstyret med en kraftig 3-punktslås, der er designet til at gøre det sværere for indbrudstyven at adskille døren fra karmen.

Gå ikke på kompromis med designet

En sikkerhedsdør er for mange lig med en kold og robust ståldør, som ikke komplementerer husets facade, men sådan behøver det heldigvis ikke at være. Det er nemlig muligt at vælge sikkerhedsdøre i en lang række forskellige design, der passer til boligens stil

SWEDOORs sikkerhedsdøre er fremstillet i træ, som udover at have et flot og stilrent design også har en høj isoleringsevne. Derfor behøver du heller ikke at gå på kompromis med varmen i de kolde vintermåneder, hvor indendørs hygge er i højsædet. Ønsker du samtidig, at dagslyset skal have fri adgang til din bolig, kan du også overveje en sikkerhedsdør med glas, som giver mulighed for at lukke lyset ind i hjemmet.

Din Dørmand står til rådighed

Er du i tvivl om, hvilken sikkerhedsklassificeret dør du skal vælge, står din lokale SWEDOOR Dørmand klar med gode råd og kyndig vejledning. Alle dørmænd er uddannede i SWEDOORs produktsortiment og kan hjælpe med at finde den helt rette dør til dine behov.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Kender du udløbsdatoen på dine døre?

Få gode råd til at tjekke, om tiden er inde til nye døre.

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Tre gode grunde til at vælge farverige døre

Danskerne er blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Farverige døre er nemlig populære som aldrig før blandt boligejere, som ønsker at tilføre hjemmet et personligt præg og skabe flotte kontraster.

Gå til inspiration