Nyt år, nye boligprojekter: Her er tre ting, du skal være opmærksom på

Et nyt år er ofte lig med nye og spændende projekter i hjemmet. Måske er det tid til at give hjemmets døre en opfriskning, hvis de enten er af ældre dato eller kunne trænge til et nyt og moderne design. Du finder her vores tips til, hvad du bør være opmærksom på ved valg af nye døre.

Årsskiftet er ofte en god anledning til at se på hjemmet med nye briller. Er det tid til, at køkkenet skal skiftes ud, eller skal husets vægge have en tur med malerpenslen? Det kan også være, at husets døre står for tur, hvis de er slidte, af ældre dato eller blot trænger til en udskiftning.

Er sidstnævnte tilfældet, kan du med fordel lade dig inspirere af vores tips til valg af nye døre. Det kan nemlig være sværere, end man måske skulle tro at vælge nye døre til hjemmet, da der er mange beslutninger, der skal træffes, når det kommer til design, komfort og funktioner.

Tag højde for hverdagsbehov

Mange danskere er generet af støj i hjemmet, hvilket kan have en negativ effekt på vores trivsel og helbred. Måske oplever du støj fra soveværelsets omkringliggende rum ud på de små timer eller fra trafikken, der raser forbi udenfor. Ønsker du at reducere lydniveauet i dit hjem, er en massiv dør en god løsning. En dør med en massiv kerne dæmper nemlig lyden, hvilket særligt kan være smart i rum som badeværelse, børneværelse og vaskerum, hvor støjniveauet nemt kan være højt. Hvis du bor i en mindre bolig, kan det også være en stor fordel at gå efter skydedøre, som ikke optager unødvendig gulvplads på de sparsomme kvadratmeter.  

En skydedør er en pladsbesparende løsning, som ikke fylder unødvendigt i rummet.

Læs også: Hvilken dør passer til dit hjem?

Overvej designet

Det er svært at komme udenom, at designet spiller en betydelig rolle, når der skal vælges nye døre. Også her er mulighederne næsten uendelige, og det er derfor en god idé at overveje, hvilket udtryk du vil skabe i hjemmet. Ønsker du, at dørene skal skabe en elegant kontrast, kan du med fordel overveje sorte eller mørke døre, som skiller sig ud fra den ofte lyse, skandinaviske indretning. Skal dørene udstråle ro og varme, er trædøre måske det rette valg for dig. Skal dørene bidrage til en rød tråd i hjemmet, kan du overveje at vælge døre i samme farve og stil som andre elementer i indretningen.

Husk, at dørene skal holde i mange år

Når du skal vælge nye indvendige døre, så tænk på, at du formentlig skal leve med dørene i mange år. Derfor kan det være en god idé at vælge produkter i høj kvalitet med egenskaber som støjreduktion, komfort og flot finish, som du vil være glad for år efter år.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Det er altid en god idé at rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, som står klar med gode råd og kyndig vejledning, når du skal vælge nye døre. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan således hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem. Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Se også Swedoors store udvalg af indvendige døre her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Sådan skaber du et sundt indeklima i hjemmet

Med blot nogle få ændringer kan du let skabe et sundt indeklima i boligen, der smitter positivt af på hele familiens sundhed og trivsel.

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

5 gode råd til at undgå indbrud i din bolig

De seneste år har der været en tendens til, at antallet af indbrud i Danmark har været på tilbagegang. Selv om de faldende indbrudstal er positivt nyt for boligejerne, er der alligevel god grund til at tage sine forholdsregler, og derfor får du her fem gode råd til at undgå ubudne gæster.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.