Sådan opretholder du det optimale klima i viktualierummet

Viktualierum, som bør have en lavere temperatur end resten af huset, har igen vundet indpas i danskernes hjem. Derfor har dørproducenten Swedoor udviklet en dør til lettere at opretholde det optimale klima i viktualierum.

Uanset om der bygges nyt, eller et eksisterende køkken renoveres, vælger flere at få et viktualierum, hvor alt fra konserveres til større køkkenmaskiner kan opbevares, så det ikke optager pladsen i køkkenet. En undersøgelse foretaget af ejendomsmæglerkæden home viser også, at det kun er blevet mere populært de seneste år at udnytte nogle af boligens kvadratmeter til at indrette et viktualierum.


Dog kan det ofte være en udfordring at opretholde en lavere temperatur i viktualierummet end resten af huset. Derfor har flere og flere fået øjnene op for at udskifte døren til viktualierummet for på den måde at gøre det lettere at sikre det optimale klima i rummet:


- Viktualierummet har for alvor fået en ny opblomstring, da mange danskere drømmer om at kunne gemme køkkenmaskiner væk samt have et lager med ekstra madvarer – og her er viktualierummet en nem måde at få en masse ekstra opbevarings- og hyldeplads. Men for at sikre den længst mulige holdbarhed på madvarerne skal de opbevares et køligere sted end resten af huset, og det kan ofte være en udfordring, da mange nyere viktualierum ligger i direkte forlængelse af køkkenet, der har en almindelig stuetemperatur, fortæller Hauke Thiessen, som er salgsdirektør hos Swedoor i Danmark.


Indrettes viktualierummet korrekt, kan du hele året rundt opretholde en temperatur, som er lavere end resten af boligen, hvilket øger holdbarheden på de madvarer, du opbevarer i rummet. Her kan en viktualierumsdør fra Swedoor hjælpe med at sikre den optimale temperatur, da døren monteres med en +Karm, som har en tætningsliste, der ligeledes bidrager til at sikre en bedre isolering, samt et bundstykke med en tætningsliste.


Drømmer du om et viktualierum, kan du også læse mere her.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand
Har du brug for hjælp og vejledning til, hvilken viktualierumsdør der er ideel til dine ønsker og behov i boligen, er det altid en god idé at rådføre sig med en professionel, der kan vejlede og hjælpe med beslutningen om nye døre. Din Dørmand er særligt uddannet i Swedoors produktsortiment og kan således hjælpe dig med at opnå lige præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Følg med på trenden om egetræsdøre

Hvis trenden om egetræsdøre i boligindretningen er gået forbi dig, kan vi fortælle, at egetræsdøre hitter som aldrig før - og det er af en grund. Egetræsdøre bringer med sine naturlige elementer både varme og en følelse af naturen indenfor, der skaber en rolig atmosfære i hjemmet.

Smuk forvandling af 400 kvadratmeter murermestervilla i Charlottenlund

På en lukket villavej i hjertet af Charlottenlund ligger en enestående murermestervilla på 406 kvadratmeter, som det seneste år har gennemgået en omfattende renovering. I dag repræsenterer villaen flere forskellige stilarter, fra det klassiske til det herskabelige, hvilket afspejler sig i alt lige fra husets 18 døre til unikke væg til væg-tæpper og messingdetaljer.

Hvilken dør passer til dit hjem?

Bliv inspireret til at vælge den rette dør til dit hjem.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.