Følg med på trenden om egetræsdøre

Hvis trenden om egetræsdøre i boligindretningen er gået forbi dig, kan vi fortælle, at egetræsdøre hitter som aldrig før - og det er af en grund. Egetræsdøre bringer med sine naturlige elementer både varme og en følelse af naturen indenfor, der skaber en rolig atmosfære i hjemmet.

Den nutidige byggestil er i stor grad kubistisk og sender tankerne hen på 70'ernes byggestil. Det er dog ikke kun byggestilen, der bærer præg af 70’erne, det gør sig også gældende i forhold danskernes materialevalg, hvilket blandt andet ses ved den stigende tendens til at vælge egetræsdøre i hjemmet.


- Vi kan uden tvivl mærke, at mange danskere har fået øjne op for naturlige materialer i indretningen, som man især kender fra 70’ernes byggestil. Helt konkret har vi det seneste år oplevet en stor efterspørgsel på vores sortiment af egetræsdøre, hvor der har været en markant vækst, fortæller Hauke Thiessen, som er salgsdirektør hos Swedoor i Danmark.


Læs mere om, hvorfor du skal vælge trædøre til hjemmet her.


 

Tidløst design

En af grundene til, at egetræsdøre er blevet så populære, kan skyldes det tidløse udtryk og klassiske design, som de ofte bærer præg af. Fordelen ved egetræsdøre er blandt andet, at du får bragt varme og naturen ind i din indretning, uden at det optager ekstra plads i hjemmet. Det tidløse og klassiske udtryk gør også, at dørene fungerer godt i samspil med andre farver i indretningen, og på den måde kan du sætte et personligt præg. Ønsker du i stedet en komplet stil, kan du også vælge egetræsmateriale på gulv, køkkenfronter og møbler.


Hvis du er i tvivl om, hvilken slags døre, du skal vælge til hjemmet, kan du se et stort udvalg af indvendige døre her.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Du kan altid rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, hvis du får brug for gode råd og kyndig vejledning, hvis du har svært ved at vælge den rigtige løsning til dit hjem. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan samtidig hjælpe dig med at opnå præcis det udtryk, du ønsker at skabe i dit hjem.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Mindsk risikoen for indbrud med en sikkerhedsdør

I de første tre kvartaler af 2022 steg antallet af indbrud i Danmark, hvis man sammenligner med samme periode sidste år.

Gør hverdagen lettere med en digital dørlås

Da Ebbe og hans hustru i forbindelse med husrenovering skulle udskifte deres gamle hoveddør, besluttede parret sig for at vælge en digital dørlås. Denne løsning gør det blandt andet muligt at betjene låsen på afstand via telefonen eller en kode på døren, hvilket overflødiggør en traditionel nøgle.

Derfor skal du vælge trædøre i hjemmet

Tendensen New Nordic, hvor naturen hives ind i hjemmet, er stadig populær i indretningen.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.