Tre gode grunde til at vælge farverige døre

Danskerne er blevet mere modige, når det kommer til at integrere farver i hjemmet. Farverige døre er nemlig populære som aldrig før blandt boligejere, som ønsker at tilføre hjemmet et personligt præg og skabe flotte kontraster. Hvis du har brug for råd og sparring til at sætte kulør på hjemmet med døre i farver, guider din lokale Swedoor Dørmand dig gerne på vej.

De skandinaviske hjem har længe været præget af et minimalistisk og lyst udtryk, men efterhånden er mange danskere blevet mere modige, når det kommer til boligindretningen. Flere og flere danskere vælger nemlig at bryde med de rene linjer for at skabe mere personlighed i hjemmet, hvilket især kommer til udtryk gennem et velovervejet og kreativt farvevalg på hjemmets døre.


Farver kan nemlig benyttes som en aktiv del af indretningen til at give hjemmet karakter, og du kan her lade dig inspirere af tre gode grunde til at integrere farvede døre i hjemmet.

1. Giver hjemmet et personligt præg

Mange danskere stræber efter at give hjemmet karakter gennem unikke detaljer. Det kommer blandt andet til udtryk via husets facade og indgangsparti, som er noget af det første, der møder gæster og forbipasserende. Ved at vælge en hoveddør i en iøjnefaldende farve som eksempelvis gul, blå eller rød kan du give huset et særpræg og et personligt udtryk på den udvendige facade. Hvis du ønsker at personliggøre huset yderligere, kan du med fordel integrere husnummeret i glas på yderdøren, hvilket samtidig er med til at lukke lyset ind i entréen.


Se Swedoors udvalg af hoveddøre her.

Giv huset et personligt udtryk med iøjnefaldende dørfarver og unikke glasåbninger.

2. Skaber en rød tråd

Et stigende antal danskere bruger hjemmets døre til at skabe en rød tråd i indretningen gennem farvenuancer, som matcher interiøret og farvevalget i de enkelte rum. Ved at lade boligens farver gå igen på dørene kan du binde hjemmet sammen og skabe sammenhæng og harmoni i indretningen.


Se Swedoors store udvalg af indvendige døre her.

3. Tilfører kant og kontraster

Farver har stor betydning for hjemmets æstetiske udtryk, og derfor vælger mange danskere farverige døre for at skabe kant og flotte kontraster i indretningen. Hvis du ønsker at sætte et unikt præg på hjemmet, kan du med fordel vælge indvendige døre i iøjnefaldende farver som grå, blå og sort. Hvis du derimod ønsker at integrere farvenuancer, der ikke er for fremtrædende, kan du skabe flotte kontraster og et varmt modspil i indretningen med mere neutrale farver som beige og brun.


Læs også: Hvilken dør passer til dit hjem?


Sæt et unikt præg på hjemmet med farverige døre.

Få hjælp og sparring af Din Dørmand

Det kan være svært at vælge de helt rette farvenuancer til boligen, og det er derfor altid en god idé at rådføre dig med din lokale Swedoor Dørmand, som står klar med gode råd og kyndig vejledning. Alle dørmænd er uddannede i Swedoors produktsortiment og kan hjælpe dig med at opnå det ønskede udtryk med farverige dørløsninger. Find din lokale Swedoor Dørmand her.

Find din lokale dørmand

Relaterede artikler

Skab tryghed i hjemmet med en sikkerhedsdør

For de fleste danskere er det vigtigt at føle sig trygge i hjemmet. Desværre kan trygheden blive truet af indbrudstyve, men heldigvis kan en sikkerhedsklassificeret hoveddør være med til at øge sikkerheden i hjemmet.

Gør hverdagen lettere med en digital dørlås

Da Ebbe og hans hustru i forbindelse med husrenovering skulle udskifte deres gamle hoveddør, besluttede parret sig for at vælge en digital dørlås. Denne løsning gør det blandt andet muligt at betjene låsen på afstand via telefonen eller en kode på døren, hvilket overflødiggør en traditionel nøgle.

Følg med på trenden om egetræsdøre

Hvis trenden om egetræsdøre i boligindretningen er gået forbi dig, kan vi fortælle, at egetræsdøre hitter som aldrig før - og det er af en grund. Egetræsdøre bringer med sine naturlige elementer både varme og en følelse af naturen indenfor, der skaber en rolig atmosfære i hjemmet.

Gå til inspiration
Din Dørmand – din sikkerhed for det rette dørvalg
Din Dørmand er SWEDOOR’s klub for håndværkere, hvor du kan få et samlet håndværker- og tømrertilbud på døre, levering og montering heraf. Så slipper du for at bekymre dig over prisen på døre, om de skal det være udvendige døre, indvendige døre, døre på mål, skydedøre, støjreducerende døre, dobbeltdøre, eller hvordan dørene skal monteres. Lad en professionel dørmand hjælpe dig.

Tømrer og håndværker som er medlem af Din Dørmand er uddannet i SWEDOORs produkter og sortiment. Med deres store faglige ekspertise er du sikret en håndværkers professionelle hjælp og vurdering ift. til nye døre til dit hjem eller håndværkerprojekt.

Vil du også slippe for at finde og sammenligne håndværker eller tømrer i forbindelse med renoveringen af dit hus? Søger du en tømrer i København, Odense, Kolding, Aarhus, Randers, Viborg, Aalborg osv.? Find nemt og hurtigt en SWEDOOR Dørmand i dit lokalområde, som kan hjælpe dig med dit valg af døre. Så tager vores dygtige team af håndværkerkonsulenter hurtigt fat i en tømrer eller håndværker i dit lokalområde, så opgaven kan blive sat i værk.